17. kolo
22.12.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Brescia získala pod Corinim další cenný bod, v Parmě remizovala 1:1

Brescia po návratu Eugenia Coriniho nadále sbírá body a jeden cenný uloupila Parmě. Před zápasem by Le Rondinelle remízu brali, avšak po utkání možná přetrvává jakási pachuť, protože remízu Parmě vystřelil až v nastavení Alberto Grassi.

Parma letos válí a dokáže zatopit kterémukoliv celku z vršku tabulky. V rámci 17. kola zavítala na Ennio Tardini o záchranu bojující Brescia, takže podle papírových předpokladů se očekával zisk tří bodů ve prospěch Ducali.

Domácí byli v úvodu skutečně aktivnější, měli převahu a trpělivě čekali, až soupeř otevře svá vrátka. Poprvé se tak stalo ve 23. minutě, kdy z hranice šestnáctky vypálil přízemní projektil Gervinho a Joronen se musel natahovat k tyči. Jen o pár minut později musel Joronen znovu zasahovat a sice po tvrdé ráně Kulusevskiho, přičemž následnou dorážku Gagliola likvidoval za Joronenem jeden z obránců. Brescia vzadu udržela nulu a ve 29. minutě mohla udeřit. Alfredo Donnarumma se dostal do samostatného průniku, obešel i Sepeho, ale trestuhodně netrefil úplně prázdnou branku. V prvním poločase ještě minul branku Kulusevski a více už se nestalo.

Druhý poločas poměrně dlouho žádnou větší šanci nepřinášel. V 67. minutě příliš nesedla střela Špalekovi a o pět minut později šla Brescia zničehonic do vedení. Torregrossovu střelu tečoval jeden z obránců až k nohám Maria Balotelliho, který sám před Sepem nezaváhal. Parma po zbytek utkání spěchala dopředu, v 90. minutě vystrašil hostující publikum jedovatou ránou Kulusevski a ve druhé minutě nastavení to Parmě přeci jenom klaplo. Kulusevskiho nadýchaný centr si našel hlavu střídajícího Alberta Grassiho a ten srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele