31. kolo
08.07.2020 19:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Neapol vyhrála v Janově a posunula se na páté místo

Fotbalisté Neapole nedovolili žádné překvapení a z Janova vezou všechny body. Pro domácí je porážka komplikací v boji o záchranu, na druhou stranu i po tomto kole zůstanou mimo sestupové pásmo. Partenopei se dostali do vedení v nastaveném čase prvního poločasu a i když domácí krátce po změně stran srovnali, poslední slovo měl Lozano.

S výjimkou zápasu s Atalantou Bergamo Neapol nadále pod Gattusovým vedením válí a bude moc zajímavé sledovat příští kolo a utkání Neapole s AC Milán.

Neapol do utkání vlétla a už v 7. minutě vstřelila gól, který nebyl kvůli hře rukou v podání Manolase uznán. Celou situaci zkoumal VAR a domácím dal za pravdu. Hosté ale zůstávali u balónu a měli další šance. Elmasovo zakončení přes hlavu skvěle vyrazil brankář Perin. Opora Grifonů šla do akce i po půlhodině hry, kdy se zase zaskvěla po ráně Mertense. O pět minut později poprvé zahrozil i Janov a Cassata dokonce orazítkoval tyčku! Neapol měla štěstí, ale šla mu naproti a na sklonku prvního poločasu se konečně ujala vedení. Dries Mertens z hranice šestnáctky neomylně vypálil a Perin tentokrát nedosáhl.

Partenopei ovládli první poločasu, ale hned na začátku druhé půle o náskok přišli. Edoardo Goldaniga si seběhl na rohový kop a hlavou vyrovnal na 1:1. Remíza byla pro Neapol málo a po třetí se měnilo skóre v 66. minutě. Hirving Lozano si zpracoval Ruizův dlouhý pas a přízemní střelou vrátil vedení na stranu hostí.

Janov měl ještě dostatek času s výsledkem něco udělat, ovšem Neapol mu nic nedovolila a sama si odváží z Marassi všechny body. Janov sice zůstává na nesestupové pozici, ale jeho situace se znovu zhoršila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele