38. kolo
02.08.2020 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Janov uhájil nejvyšší soutěž, Hellas přejel třemi góly

Janov nenechal nikoho na pochybách a v posledním kole si důležitou sedmnáctou příčku pohlídal. Grifům by nakonec stačila i porážka, protože Lecce svůj duel nezvládlo. Pod výhrou 3:0 se dvakrát gólově podepsal Sanabria a jednu trefu přidal také Romero. Ten samý hráč už za rozhodnutého stavu uviděl v 62. minutě červenou kartu.

Všechny góly padly už v prvním poločase. Janov nechtěl situaci dramatizovat, chtěl zápas co nejrychleji rozhodnout a vyslat do Lecce jasný vzkaz. Podařilo se.

Dobré zprávy přicházely na Marassi už od začátku. V 11. minutě se stadion dozvěděl, že Parma na Lecce vede a euforie se ještě zvýšila, když o dvě minuty později využil centru Leragera hlavičkující Antonio Sanabria. Stejný hráč si pak ve 25. minutě pohlídal ofsajdovou past a zvýšil už na 2:0. Grifonům hrálo všechno do karet, včetně vývoje druhého zápasu. Ten nakonec domácí vůbec nemusel zajímat, ještě do poločasu dal na 3:0 umístěnou hlavičkou Cristian Gabriel Romero. O záchraně Janova v tu chvíli nikdo nepochyboval.

Ve druhém poločase sice přišla komplikace, když uviděl červenou kartu právě Romero. Domácí čekala zhruba půlhodinová hra v početní nevýhodě, nicméně zlomený Hellas jí nedokázal jakkoliv využít. Červenou kartou byl odměněn i hostující trenér Ivan Jurić. Červenilo se i v samotném závěru, sudí Irrati poslal do sprch jak Amrabata, tak i Cassatu. Janov porazil Hellas 3:0 a v nejvyšší soutěži se zachránil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
eleven11

Sofiina volba

Lecce?

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele