31. kolo
09.07.2020 21:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Inter remizoval ve Veroně 2:2 a zůstal na čtvrtém místě

Na čtvrtém místě tabulky zůstal po čtvrtečním zápase Inter Milán. Nerazzurri sice v průběhu zápasu dokázali otočit skóre ve svůj prospěch, ale poslední slovo měli před koncem domácí. Hellas remízou potvrdil dobrou formu a celkově povedenou sezonu a nadále si hoví v první polovině tabulky.

Inter potřeboval Hellas porazit, aby se vrátil na třetí místo před Atalantu Bergamo, jenomže do utkání vstoupil špatně. Už po pár odehraných minutách se nechal Škriniar jednoduše obehrát Lazovićem a domácí hráč pak chladnokrevným zakončením překonal i Samira Handanoviće. Hosté toužili okamžitě odpovědět, ale Borja Valero po Gagliardiniho prodloužení na balón nedosáhl.

Hellas byl ale velmi nepříjemný soupeř a Interu nadále zle zatápěl. Po dvaceti minutách nebezpečně pálil Veloso a Dimarcova volej skončila těsně vedle. Na druhé straně Alexis Sánchez ze standardky prověřil pozorného Silvestriho.

Antonio Conte nemohl být s průběhem prvního poločasu ani trochu spokojen a o přestávce byl zřejmě nucen zvýšit hlas. Inter pak vstoupil do druhé půle jako vyměněný a hned ve 48. minutě srovnal na 1:1. Po Godínově přihrávce se obtočil kolem Kumbully Lukaku a balón napálil jen do tyče, naštěstí pro Nerazzurri dorážkou rozvlnil síť Antonio Candreva. Milánský křídelník měl prsty i ve druhém gólu, jeho centr si totiž srazil do vlastní sítě Federio Dimarco.

Inter v tu chvíli převzal iniciativu a kontroloval hru, jenomže další gól nepřidal a to se ukázalo být problémem. Čtyři minuty před koncem totiž Miguel Veloso zcela zaskočil Samira Handanoviće nenápadnou střelou a srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Conte choď radšej domov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele