37. kolo
29.07.2020 21:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Cagliari využilo mistrovské kocoviny a porazilo Juventus

Na trávník Sardegna Arény vyběhl čerstvý mistr i s Cristianem Ronaldem v sestavě, ovšem se zlou se potázal. Cagliari využilo mistrovské kocoviny a Juventus zaskočilo dvěma góly. Už v prvním poločase udeřili Gagliano a Simeone. Juventus se nezmohl ani na kontaktní branku.

Maurizio Sarri se nechal slyšet, že Cristiano Ronaldo dostane volno, ovšem jak se nakonec ukázalo, Portugalec v základní jedenáctce nechyběl. Pár změn v sestavě ale turínský lodivod přeci jen udělal, ale i na papíře byl Juventus stále velkým favoritem.

Cagliari ale překvapilo a poměrně rychle se ujalo vedení. Obrana "Staré dámy" vůbec nereagovala na přízemní centr a Luka Gagliolo z malého vápna překonal legendárního Buffona. Juventus se vůbec nemohl dostat do tempa, až ve 32. minutě Cragno vyboxoval balón k nohám Bonucciho, který těsně minul branku. Posléze tlak hostí narůstal a přibývalo i šancí. Akrobatické zakončení Higuaína skončila rovněž vedle a nepřesný byl i Kolumbijec Cuadrado. Když všechny dobré příležitosti Juventusu skončily nezdarem, přišla velká chvíle Giovanniho Simeoneho. Jeho křižná rána přes stopera Bonucciho zapadla k tyči a Buffon se mohl natahovat jak chtěl. Efektivita Cagliari tak znamenala poločasové vedení 2:0.

To se nakonec ukázalo být klíčovým. Druhý poločas nebyl zdaleka tak zajímavý a bohatý na šance jako ten první. Cagliari se nemělo kam hnát a snaha Juventusu jakoby neexistovala. Až v nastavení se mohl perfektně uvést mladíček Zanimacchia, ale jeho střelu Cragno kryl. Cagliari tak po výsledku 2:0 získalo cenný skalp Juventusu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoro bych se vsadil, že ta sestava nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele