28. kolo
27.06.2020 17:15 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Brescia promarnila dvougólové vedení a bere jen bod

Brescia dnes v první půli předvedla parádní výkony a před koncem prvního poločasu vedla o jednu branku. Jenže dvacet minut před koncem utkání se prosadil Andrea Pinamonti a srovnal na konečných 2:2.

Pro Brescii dnes začínalo všechno parádně. Už v desáté minutě se totiž domácí dostali do vedení! Stefano Sabelli parádně přihrál před branku, kde z první zakončil Alfredo Donnarumma. Ten se prosadil celkem bez problému a Brescia šla do vedení. Janov byl v šoku a to ještě nezažil všechno. Ve 13. minutě totiž Sabelli znovu potáhl míč a přihrál ho do vápna pod sebe. Tam stál Birkir Bjarnason, který jen nastavil nohu, aby poslal míč na levou stranu, kde Alessandro Semprini trefil přesně.

Janovu svitla alespoň jiskřička ve 38. minutě, když Andrea Papetti fauloval loktem do hlavy Romera, který ve vápně padl k zemi jako podťatý. Celou situaci ještě sudí konzultoval s videem a nakonec se rozhodl, že pískne penaltu. K ní se postavil Iago Falqué a nemýlil se - 2:1.

Jinak to v prvním poločase byla celkem jednostranná záležitost a Brescia první půli ovládla. Jenže na konci inkasovala a tím se její kouzlo vytratilo. Do druhé půle naskočil mimo jiné Goran Pandev, což pro obranu Brescie znamenalo ještě větší potíže. V 56. minutě se právě Pandev obtočil kolem dvou obránců a snažil se vypálit, ale rána mu nesedla.

Po hodině hry se musel pořádně otáčet i Jesse Joronen, který vyrážel velmi zajímavou a skákavou střelu Valona Behramiho, která ho pořádně protáhla. V 69. minutě nastaly pro Brescii velké potíže. Dessena totiž ve vlastním vápně zahrál rukou a sudí pískal penaltu. K ní se postavil mladý útočník Andrea Pinamonti a měl velké štěstí, že proměnil. Jesse Joronen sice vystihl směr, ale v cestě do sítě míči nezabránil.

Ke konci utkání se do šance tlačil ještě Florian Ayé, který pádil do vápna a dokázal v něm i vystřelit, ale nakonec sledoval, jak jeho pokus míří mimo tři tyče.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
berliner

Od jaky Atalanty,snad od Parmy dostaly tu 4ku

Reagovat
berliner

Tip 1:2

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele