31. kolo
08.07.2020 21:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Sassuolo veze z Boloni výhru 2:1

Sassuolo dokázalo vyhrát na hřišti Boloni 2:1 a v tabule se posunulo už na osmé místo, zatímco Boloňa zůstává desátá. Hosté si na Renato Dall'Ara postupně vypracovali dvoubrankový náskok a Rossoblu stačili v závěru jen snížit.

Boloňa mohla jít do vedení, ale pokus Rodriga Palacia ze třetí minuty skončil na zákroku brankáře Consigliho. Na druhé straně si připsal úspěšný zákrok i Skorupski, který pro změnu vyrazil střelu Haraslína. Vyrovnaný průběh zápasu přinesl první změnu skóre až před koncem prvního poločasu. Ve 41. minutě si Domenico Berardi ve vápně zpracoval centr, navedl si balón na silnější pravačku a tvrdou ranou propálil Skorupskiho. Sassuolo tak vedlo v Boloni 1:0. A nemuselo zůstat jen u jednoho gólu, ještě v nastavení Caputo z úhlu nadělal Skorupskimu velké potíže.

Domácí potřebovali po změně stran přidat, jenomže místo vyrovnání je v 57. minutě čekal druhý inkasovaný gól. Lukáš Haraslín se po Caputově střele dostal k bezprostřední dorážce do prázdné branky a zvýšil na 2:0.

Siniša Mihajlović se snažil hru svých svěřenců oživit, Boloňa dokonce byla aktivnější, ale směrem dopředu se trápila. Navíc se u srbského kouče projevil balkánský temperament a sudí mu po nevybíravých protestech udělil červenou kartu. Rossoblu se snažili o kontaktní branku a dokonce jí vstřelili, ovšem příliš pozdě. V první minutě nastavení přesně vypálil Musa Barrow, ale další čas už byl neúprosný a Boloňa vyrovnat nedokázala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele