38. kolo
02.08.2020 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Boloňa se rozešla s Turínem smírně

Poměrně očekávanou remízou skončil duel mezi Boloňou a Turínem. Domácí vedli zásluhou Mattiase Svanberga, ale hosté našli po změně stran odpověď. Parádním gólem se prosadil Simone Zaza.

Ani jedné straně už o nic zásadního nešlo. Boloňa ještě toužila zůstat v první polovině tabulky, k tomu potřebovala vyhrát a doufat v zaváhání nejbližších konkurentů.

První poločas byl opatrný, přesto ke změně skóre došlo. Mattias Svanberg si počkal na hranici vápna, až k němu doputuje balón a střelou z první k tyči překonal náhradního brankáře Rosatiho. Opora hostí si na balón sáhla, ale v cestě do sítě mu nezabránila. Boloňa si pak bez problémů hlídala těsný náskok a v prvním poločase ho také uhájila.

Turín čekal na vyloženou šanci poměrně dlouho. Dočkal se až v 67. minutě a rázem z toho bylo vyrovnání. Simone Verdi poslal dlouhý centr směrem do pokutového území a Simone Zaza se do něho krásně opřel z první a srovnal na 1:1. Domácí se mohli ještě jednou ujmout vedení, ale Federico Santander zakončil jen těsně vedle tyče. Remíza jakoby vyhovovala oběma celkům, závěr zápasu byl opatrnější a skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele