27. kolo
22.06.2020 21:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Juventus nezaváhal, v Boloně vyhrál o dva góly

Juventus zápas na půdě Boloni zvládl a na Lazio má čtyřbodový náskok. Boloňa si příliš šancí nevytvořila a po celé utkání tahala za kratší konec. Juve poslal do vedení z penalty Cristiano Ronaldo a druhý zásah obstaral po krásné střele Paulo Dybala.


Ve 36. minutě navíc Bernardeschi šikovně přihrál Dybalovi, který pak parádní střelou k tyči zvýšil už na 2:0. To bylo pro domácí Boloňu krajně nepříjemné, už v průběhu poločasu prohrávala s Juventusem o dva góly. A to ještě mohl Dybala přidat třetí kousek, kdyby si jen stačil srovnat mířidla.

Siniša Mihajlović musel o přestávce nabádat své svěřence k větší aktivitě, ovšem Juventus už měl utkání plně pod svou kontrolou a šance si vytvářel i ve druhém poločase. Po přihrávce Pjaniče Ronaldo jen tak píchl balón před Skorupskim a sledoval jak míří jen těsně vedle. Krátce nato mířil do tyče Bernardeschi, takže skóre zůstávalo nadále 2:0 pro Starou dámu. Cristiano Ronaldo byl v zápase hodně vidět, měl spoustu šancí a v 90. minutě dokonce vstřelil gól, který ale nemohl být kvůli ofsajdu uznán. Černou kaňkou na výkonu hostí se stalo jen zbytečné vyloučení obránce Danila, který uviděl v závěru druhou žlutou kartu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat
Pharrell

0:3 (CR/Dybala/D.Costa)

Reagovat
Airus

Paulito by mel dle medii hrat ve stredu utoku. Ja jen doufam ze to bude jako falesny hrot.Ale Sarri urcite zase necha oblast pred 16tkou Matuidimu a diku tomu budem zase hrat 90 minut do bloku, protoze drevar Matuidi by nezrychlil hru, i kdyby na tom stala jeho kariera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele