29. kolo
01.07.2020 21:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Fiorentina znovu nevyhrála, její stadion vyloupilo Sassuolo

Fiorentina si s prvoligovou příslušností dál zahrává. Svěřenci Giuseppeho Iachiniho prohráli doma se Sassuolem 1:3 a zůstávají ve spodních patrech tabulky.

Sassuolo bylo od začátku zápasu hladovější a poprvé výrazně zahrozilo v 19. minutě, kdy přízemní střelou na přední tyč donutil Dragowskiho k zákroku Jeremie Boga. O pouhé čtyři minuty později zajel Gaetano Castrovilli do Djuričiće a protože šlo o zákrok v šestnáctce, kopali hosté pokutový kop. Grégorie Defrel si nebral servítky, penaltu proměnil s přehledem a Sassuolo vedlo 1:0. Hosté navíc navýšili vedení, když se po krásné souhře prosadil i podruhé Grégorie Defrel.

Fiorentina se dostala do svízelné situace, ale jeden gól by leccos změnil a velmi blízko snížení byl v 57. minutě kapitán Pezzela, jehož hlavička skončila na tyči. Místo kontaktní branky byla nakonec Viola konfrontována třetím gólem. Mert Müldür důrazně vybojoval balón na Castrovillim a zvýšil na 3:0.

To už byl pro domácí velký problém, Sassuolo navíc hrálo dobře a Fiorentině toho moc nedovolilo. Až v 90. minutě trkl do Duncanova centru Patrick Cutrone, ale na víc už domácí neměli čas. Sassuolo zvítězilo na Artemio Franchi 3:1 a potvrdilo dobrou formu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele