37. kolo
29.07.2020 21:45 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Fiorentina v Derby dell'Appennino rozdrtila Boloňu

Utkání na Artemio Franchi ve Florencii přineslo jednoznačný průběh. Boloňa na svého soka v Derby dell'Appennino vůbec nestačila a celkem inkasovala čtyřikrát. Návrat do svého bývalého působiště tak Sinišovi Mihajlovičovi pořádně zhořkl. Za debaklem stojí především jedno jméno - Federico Chiesa.

Federico Chiesa patří mezi nejžádanější zboží v Evropě vůbec a svoje kvality znovu potvrdil v zápase s Boloňou.

Rossoblu si ve Florencii vytvořili první šanci, ale Musa Barrow si vylámal zuby na skvělém zákroku Terracciana. I další akce hostí skončila neúspěchem, Barrow tentokrát přihrával před branku Sansonemu, který ve skluzu nedokázal umístit. Až ve 23. minutě poprvé zahrozil Chiesa a i když překonal brankáře, na brankové čáře stál obránce, který celou situaci z pohledu Boloni vyřešil. Poločas nakonec skončil bez branek a nezdálo se, že by se mělo představení změnit v jednoznačnou záležitost.

Ve 48. minutě ale odstartoval florentský brankostroj Federico Chiesa. Při první brance měl poměrně štěstí, protože jeho nedůrazná střela přeci jenom skončila za zády Skorupskiho. Druhý gól dal syn slavného Enrica Chiesy o šest minut později, kdy šikovně prošel přes Danila s Domínguezem a nadvakrát překonal hostujícího brankáře.

Čtvrthodiny před koncem zvyšoval už na rozdíl tří branek, po rohovém kopu, Nikola Milenković a poslední slovo měl v 89. minutě Chiesa. Autor hattricku si navedl balón ke střele a perfektním obstřelem dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele