26. kolo
08.03.2020 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

AC Milán předvedl mizerný výkon a s Janovem zaslouženě prohrál

Ostudný výkon předvedli na prázdném San Siru hráči AC Milán, kteří podlehli o záchranu bojujícímu Janovu 1:2. Hosté proměnili své šance a snad s výjimkou dvou-tří okamžiků Rossoneri nic nedovolili.

Prázdné San Siro jakoby se pod výkonem domácích hráčů podepsalo. Svěřenci Stefana Pioliho hráli naprosto bez chuti a všechno krásně ilustruje první inkasovaná branka už v 7. minutě. Theo Hernández vypustil souboj u postranní čáry a Gorana Panděva si uvnitř šestnáctky nikdo z obránců nevšímal, takže po přihrávce na malé vápno mohl makedonský veterán pohodlně skórovat. AC Milán sice měl dvě velké šance na vyrovnání, nejprve na zadní tyči hlavičkoval do Perina Ibrahimović a za chvíli se před janovským brankářem objevil i Çalhanoğlu, ovšem se stejným výsledkem.

Na poměrně dlouhou dobu to bylo ze strany Milána vše. Před koncem prvního poločasu přišel do vápna AC další centr z pravé strany, v bránění tentokrát zaspal Kessié a Francesco Cassata zvýšil na 2:0.

Kdo čekal, že po změně stran AC ožije, ten byl zklamán. Až do kontaktního gólu to byla ze strany Rossoneri jednoduše bída a Janovu stačilo v klidu bránit. Až čtvrthodinu před koncem ukončil závar v janovském vápnu Ibrahimović a ještě vykřesal naději na lepší výsledek. Ten si ale AC nezasloužilo a koneckonců až do konce zápasu už žádnou další šanci nemělo. Janov zvítězil na prázdném San Siru 2:1 a má důležité body do boje o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele