38. kolo
01.08.2020 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán porazil Cagliari 3:0 a v závěru sezony neprohrál dvanáct zápasů v řadě

AC Milán zvítězil i v posledním zápase doma s Cagliari a potvrdil výtečnou formu. Rossoneri po koronavirové přestávce ani jednou neprohráli a to z nich dělá pro tuto část sezony nejlepší tým v Itálii vůbec. Bohužel zlepšená forma přišla pozdě a nakonec stačila jen na Evropskou ligu. Souboj s Cagliari rozhodl vlastní gól Klavana,prosadili se také Zlatan Ibrahimović a uzdravený Samuel Castillejo.

Španělský křídelník většinu zápasů po koronavirové přestávce promarodil, ale na utkání s Cagliari se dal do kupy a předvedl dobrý výkon, podobně jako celý AC Milán.

Domácí se představili v nových dresech pro sezonu 2020/2021 a netrvalo to dlouho a brzy se ujali vedení. Leão sice poslal z malého vápna balón do tyče, ale Klavan ve snaze odkopnout ho do bezpečí si vstřelil vlastní gól. Milán to pochopitelně nabudilo a ve 24. minutě zakončoval zblízka na zadní tyči Ibrahimović. Skvělý zákrok předvedl Cragno. Ibrahimović v prvním poločase spálil ještě jednu velkou šanci, vlastně tu vůbec největší. Po faulu na něj se postavil k penaltovému kopu a Cragno jeho směr střely vystihl.

Milán ale vedl a měl utkání pod svojí kontrolou. Na začátku druhého poločasu pálil těsně nad břevno Çalhanoğlu a v 56. minutě po přihrávce Castilleja tvrdou ranou pod břevno překonal Cragna Ibrahimović. Za chvíli Švéd vybojoval balón pro Castilleja, ten si ho ještě vyměnil s Bonaventurou a zvýšil na 3:0. Cagliari si na San Siru nevytvořilo vůbec nic a není proto divu, že prohrálo třígólovým rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele