17. kolo
22.12.2018 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sassuolo na poslední chvíli zachránilo alespoň bod

Nerozhodným výsledkem 1:1 skončilo utkání mezi Sassuolem a Turínem, takže oba celky se prozatím odmítly přiblížit evropským pohárům. Na Stadio Cittá del Tricolore šli do vedení zásluhou Belottiho hosté, ale v nastavení zařídil konečnou dělbu bodů Brignola.

První poločas rozhodně žádnou zábavnou podívanou nenabídl. Ve víceméně vyrovnané partii měli jedinou výraznější šanci hosté, jmenovitě Simone Zaza, který pelášil sám na Consigliho branku, ale domácí opora výborně zasáhla. Zahanbit se nenechal ani jeho konkurent v brance Turína Ichazo, který si pro změnu počíhal na Berardiho zakončení z bezprostřední blízkosti. Nic dalšího už první polovina dějství zápasu nepřinesla. Mnohem zajímavěji se vyvíjel druhý poločas.

V 55. minutě si naběhl na přihrávku Andrea Belotti a křižnou ranou k tyči překonal Consigliho, takže Granata v Sassuolu vedla 1:0. Hosté se pak rozhodli těsný výsledek bránit, což se později ukázalo jako chyba. Defenzívu po hodině hry posílil nový muž na trávníku Lorenzo De Silvestri a zatažený Turín se po zbytek zápasu jenom bránil.

Neroverdi se však dlouho nemohli prosadit a už se zdálo, že z domácího zápasu odejdou poraženi, když ve třetí minutě nastavení rozhodl o dělbě bodu střídající Enrico Brignola. Domácí hráč si počkal na padající centr a z malého vápna hlavou rozvlnil síť! V páté minutě nastavení ještě Turínští stihli vstřelit další branku, ale ta nebyla kvůli ofsajdu správně uznána. Sassuolo tak remizovalo s Turínem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele