27. kolo
10.03.2019 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sassuolo proti Neapoli ztratilo vedení a s favoritem remizovalo 1:1

Propast mezi Neapolí a vedoucím Juventusem se zase o něco zvětšila, neboť Partenopei pouze remizovali v Sassuolu 1:1 a navíc se pomalu musejí dívat za sebe. Ancelottiho svěřenci mají na druhém místě stále náskok, ten se však ztenčil na sedm bodů. Neapol může být za bod ráda, neboť ještě tři minuty před koncem na Stadio Cittá del Tricolore prohrávala.

Sassuolo vedlo od od 53. minuty zásluhou Domenica Berardiho a pak dlouho drželo ofenzivní výpady Partenopei na uzdě, než se tři minuty před koncem trefil Lorenzo Insigne. Neapol měla v úvodu utkání navrch, ale do stoprocentní příležitosti se nedostala i proto, že Koulibaly hlavičkoval po rohovém kopu mimo. Naopak do vedení mohla jít ve 23. minutě domácí ekipa, Jeremie Boga si šikovně vytvořil prostor ke střele a zpoza šestnáctky vypálil, jenže ke smůle Neroverdi těsně minul branku. I když byla Neapol aktivnější, nebezpečnější zůstávalo Sassuolo a další velice jedovatou ránu vypálil znovu jen těsně vedle Filip Djuričić.

Carlo Ancelotti nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a do druhé půle poslal Sebastiana Luperta, ale obraz hry byl opět stejný. Neapol lepší, ale Sassuolo podstatně nebezpečnější a v 53. minutě to zužitkovalo. Po přihrávce z pravé strany nastal před Ospinou závar, který ukončil z malého vápna přesnou střelou Domenico Berardi.

Neapol se nehodlala s výsledkem smířit a znovu útočila, jenomže zformovaná obrana Sassuola si dlouho věděla rady. Partenopei se jí podařilo odemknout až tři minuty před koncem postupným útokem, Lorenzo Insigne si ve vápně převzal odražený balón a technickou střelou překonal brankáře Pegola. Stav 1:1 už se ve zbytku utkání nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele