32. kolo
14.04.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo i přes převahu remizovalo s Parmou 0:0, hosté zahodili pokutový kop

Sassuolo se sice s Parmou rozešlo bez branek, ale diváci se v zápase rozhodně nenudili. K vidění byla spousta šancí zejména na domácí straně, ovšem i Parma přispěla trochou do mlýna, když v prvním poločase nedokázala proměnit pokutový kop. Fabia Ceravola výborně vychytal Andrea Consigli.

Utkání v Sassuolu sice skončilo remízou 0:0, ovšem nemuselo se tak stát, kdyby rozhodčí zápasu uznal gól Alessandra Matriho v první minutě. Útočník domácích se sice dostal k bezprostřední dorážce, ale branka nemohla platit kvůli předchozímu útočnému faulu. První poločas nabídl divákům celkem zajímavou podívanou se šancemi na obou stranách. Z hranice pokutového území zkoušel střelecké štěstí Boga a pohotově zasáhl Sepe. Boga měl i další gólovku ve 31. minutě, kdy znovu pálil ze stejné vzdálenosti, ale Sepe tentokrát zasahovat nemusel, neboť rána šla těsně vedle. Neroverdi sice měli velkou územní převahu, ovšem bylo to k ničemu.

Zvláště když ve 38. minutě fauloval Bourabia a hosté měli k dispozici pokutový kop. Zodpovědnost na sebe hodlal převzít Fabio Ceravolo, jenomže penaltový okamžik nezvládl, Consigli správně tipl směr a pokutový kop zneškodnil.

Sassuolo přežilo kritický moment a na začátku druhého poločasu mělo další příležitosti na vstřelení gólu. Sepe předvedl v 50. minutě na brankové čáře pohotový zákrok a podobně si poradil o několik minut později i s Berardio šancí. Neroverdi zahazovali a zahazovali, což je nakonec stálo dva body. Závěr utkání si už Parma dokázala pohlídat a domů si veze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele