22. kolo
03.02.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Fiorentina brankostroj nezopakovala a v Udine remizovala 1:1

Hráči Fiorentiny na svůj střelecký koncert v poháru nenavázali a na Stadio Friuli s domácími remizovali 1:1. Vše podstatné představil až druhý poločas, kdy na branku Strygera Larsena odpověděl Edimilson Fernandes.

Fiorentina v týdnu předvedla neuvěřitelnou gólovou smršť a římskému AS nadělila v zápase Coppa Italia rovnou sedm branek. Zopakovat to, či alespoň vyhrát na půdě Udinese však nedokázala. Hosté sice neprohráli ve čtvrtém ligovém utkání v řadě, ovšem v tabulce zůstávají v poklidném středu. Nepolepšilo si ani Udine, které zůstává na šestnáctém místě. Viola určitě začala sebevědomě, hýřila aktivitou, ale proti dobře zformované obraně Zeber jí to bylo málo platné. Ve 13.minutě si pak mohli hosté oddechnout, když De Paul v pádu poslal balón těsně vedle tyče. Stejný hráč měl prsty i v další gólovce domácích. Pět minut před koncem poločasu našel pěkným obloučkem Pussetta, který napálil balón jen do boční sítě. Fiorentina toho moc neukázala a za zmínku stojí snad jen střela Pezzelly, se kterou si Mussa hravě poradil.

Na úvodní branku museli diváci na Stadio Friuli čekat do 56.minuty, tedy do doby, než se jako první prosadili domácí. Pussetto zajímavě dloubl do balónu a jeho pobídku v pádu uklidil do sítě Jens Stryger Larsen. Fiorentina ale dokázala rychle odpovědět, ze střední vzdálenosti práskl do balónu Edimilson Fernandes a golman Musso se mohl natahovat jak chtěl - 1:1. Góly zápasu výrazně pomohly a čtvrthodinu před koncem přispěchal s další tutovkou Chiesa. Hostující útočník nejprve vyprášil Mussovo rukavice a z dorážky pak trestuhodně minul branku! Do třetice pak Chiesa hlavou přestřelil domácí svatyni, když mu krásný pas předložil Muriel. Utkání se vítěze nedočkalo, Udinese remizovalo s Fiorentinou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele