24. kolo
17.02.2019 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol hrála s Turínem bez branek

Druhá Neapol doma nedokázala najít recept na obranu Turína a po remíze 0:0 se ještě zvýšila propast mezi ní a vedoucím Juventusem. Parthenopei měli dobré příležitosti a zejména Arkadiusz Milik se měl alespoň jednou prosadit, jenže mu nebylo přáno.

Stadion San Paolo sice žádnou branku neviděl, ale diváci se určitě nenudili. Ancelottiho svěřenci si dokázali vytvořit velké množství příležitostí, jenomže branka Granaty jakoby byla zakletá. Po čtvrthodině hry zakončoval uvnitř vápna z jedničky Arkadiusz Milik a jeho střela zamířila těsně vedle. O chvíli později šli domácí do přečíslení, které už v šestnáctce zakončoval Lorenzo Insigne, Sirigu dokázal balón vyrazit na rohový kop. I do třetice měla velkou šanci Neapol. Po přihrávce z levé strany minul odkrytou branku smolař utkání Milik. Turín všechny šance Parthenopei přežil a do šaten si nesl nadějný bezbrankový výsledek.

Arkadiusz Milik a Salvatore Sirigu byli hlavními postavami i druhého poločasu. Polský útočník v 68. minutě opět zakončoval a hostující brankář vyrážel na rohový kop. Turín tolik nebezpečný nebyl, před Ospinou si sice dokázal vytvořit jakýsi náznak šance, ale k přímému ohrožení nedošlo. Nezakončil ani Belotti, kterého zastavil Hysaj. Sudí tento zákrok ocenil druhou žlutou kartou pro Hysaje, nicméně svůj verdikt posléze díky videu odvolal.

Branku nakonec nepřineslo ani nastavení. Neapol v zápase zahodila dobré příležitosti a k vlastní škodě jenom remizovala s Turínem 0:0. Hosté získali bod víceméně šťastně, ale na to už se historie ptát nebude.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele