31. kolo
07.04.2019 18:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Lazio hlásí další ztrátu, se Sassuolem remizovalo 2:2

Lazio promarnilo další možnost přiblížit se čtvrtému místu a na domácím Stadio Olimpico pouze remizovalo 2:2 se Sassuolem. Za konečný bod mohou být v Římě vlastně rádi, neboť Lazio spasil až v 5. minutě nastavení Senad Lulić.

O Ligu mistrů snad jakoby nebyl zájem. Domácí tým v týdnu prohrál na půdě SPALu a z tohoto utkání si chtěl vzít ponaučení. Inzaghiho svěřenci měli proti Sassuolu dost smůly, protože herně rozhodně nebyli horším mužstvem. Už v 5. minutě mohl zařídit vedení Lazia Adam Marušić, ale Consigli dokázal jeho hlavičku vyrazit na rohový kop. O dvacet minut později měli Biancocelesti další gólovku a tentokrát Parolo z voleje těsně přestřelil. Říká se do třetice všeho dobrého a zlého, jenže to neplatilo pro Lazio. Ve 36. minutě trefil odkop obránce Immobileho a od něho se balón odrazil do tyče! Biancocelesti neproměnili tři velmi slibné gólové příležitosti a první poločas díky tomu skončil 0:0.

Každopádně domácí nehodlali po změně stran polevovat a jejich aktivita slavila na začátku druhého poločasu úspěch. Po ráně Patrica zahrál rukou Peluso a sudí po shlédnutí technologie VAR nařídil pokutový kop. Ciro Immobile nabídnutou šancí nepohrdl a poslal Lazio do vedení.

Z něho se římský celek radoval sotva čtyři minuty. Lazio se nedokázalo vymanit z tlaku a po několika odrazech se na malém vápně prosadil Rogério. Po hodině hry se na hrací plochu dostavil Joaquín Correa a okamžitě se mohl zapsat mezi střelce, kdyby Consigli zblízka nepředvedl vynikající zákrok.

Laziu začal čas rychle utíkat a nerozhodný výsledek byl pro něho ztrátou. V 77. minutě poslal balón jen vedle branky znovu Ciro Immobilea Milinkoviće-Saviće pro změnu vychytal brankář Sassuola Consigli. Biancocelesti výrazně otevřeli hru a to se jim stalo osudným, protože po přihrávce Sensiho si to pelášil sám na Strakošu Domenico Berardi a umístěnou střelou k tyči poslal Sassuolo do vedení. Pro Stadio Olimpico to byl obrovský šok, neboť Lazio bylo herně lepším týmem. Simone Inzaghi mohl jen nevěřícně kroutit hlavou, naštěstí pro domácí se alespoň podařilo vyrovnat. V páté minutě nastavení zatáhl balón do šestnáctky Immobile a stříleným centrem našel na malém vápně kopačku Senada Luliće, který srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it, football-italia.net,

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zmar...zmar...zmar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele