31. kolo
06.04.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín i přes velkou snahu v Parmě nedokázal skórovat

Turín nevyužil šanci přiblížit se vysněným pohárům, neboť proti Parmě vyšel střelecky naprázdno. A protože to samé neštěstí potkalo i Ducali, body se dělily, aniž by diváci viděli branku.

V Parmě byl Turín favoritem a doufal, že prodlouží sérii úspěšných výsledků, které by mu mohly zaručit pohárovou Evropu. A od prvních minut hosté ukazovali svoji touhu po výhře. Daniele Baselli se v sedmé minutě šikovně prosmýkl mezi dvěma středopolaři, jenže v klíčové fázi nenahrál přesně. Brankář Parmy Luigi Sepe měl plné ruce práce také se zakončením Andrey Belottiho, který mířil hlavou velmi dobře.

Po dvaceti minutách se mozek záložní řady Býků Daniele Baselli prezentoval povedenou ranou, která však proletěla těsně kolem tyče Sepeho brány. Mířit o pár centimetrů vedle, Sepe by neměl nárok. Povedenou individuální akci předvedl i obránce Cristian Ansaldi, který udělal ze tří obránců Parmy solné sloupy. Poté předložil míč do druhé vlny nabíhajícímu Berenguerovi, který ale poslal míč jen do náruče připraveného Sepeho.

Parma se do šance v první půli prakticky nedostala a vůbec nevypadala nebezpečně. Veškerou aktivitu nechávala na hostech, kteří si zas a znovu vynucovali pozornost brankáře Sepeho. Bezbrankové skóre tak vydrželo až do konce první půle, což se domácím fanouškům nelíbilo a těm hostujícím vůbec nehodilo.

Turín nastoupil aktivně i do druhé poloviny utkání. Daniele Baselli si ve 49. minutě naběhl k vápnu, udělal prvnímu stojícímu obránci kličku a pálil točenou ranou jen těsně mimo bránu! Osmělila se i Parma a bylo načase. Do míče se z pětatřiceti metrů opřel obránce Dimarco a Sirigu musel rychle k tyči, aby jeho dělovku vyrazil!

Po hodině hry měla velkou šanci Parma, ale nedokázala ji využít. Po rohovém kopu se v předbrankovém prostoru dostal do zakončení Gagliolo, ale balon netrefil vůbec správně. Před koncem utkání uzamkl zoufalý Turín svého soupeře před vápnem. Do rychlého útoku se hnal střídající Parigini, který oběhl i posledního obránce Gazzolu, jenže z úhlu pálil nadvakrát jen do brankáře Sepeho.

A když v samém závěru selhal i Belotti, body se dělily.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele