11. kolo
04.11.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma Calcio - Frosinone Calcio 0:0

Nováčkovský duel mezi Parmou a Frosinone nejenže vítěze nepoznal, ale ani nenabídl žádnou branku. Oba celky sice zkoušely střílet, ale na každé straně byl jen jeden pokus přímo na branku. Frosinone může mrzet fakt, že od 60.minuty nedokázalo využít početní převahu po vyloučení domácího Štulace.

Žádná fotbalová paráda to nebyla. Utkání bylo hodně opatrné a spíše než ofenzivní akce nabídl divákům souboje o střed pole. První poločas nabídl jen jednu vážnější příležitost a to až pět minut před odchodem do šaten. Zpoza šestnáctky nebezpečně vypálil Siligardi a brankář Sportiello výtečným zákrokem pokus vyrazil. Frosinone dokonce branku Parmy ani jednou neohrozilo.

Nezbývalo doufat, než že druhý poločas nabídne lepší podívanou. Změnu k lepšímu mohla přinést 60.minuta a hodně nešetrný zákrok domácího Štulace, který nechal ve skluzu nohu nahoře a trefil Chibsaha, za což si od hlavního sudího vysloužil rovnou červenou kartu. Kanárci měli k dispozici přes půlhodiny početní výhody.

Frosinone skutečně na Stadio Ennio Tardini vycítilo možnost, jenomže přes obranu Parmy se prakticky nedostávalo. Na Sepeho branku šla za celý zápas pouze jediná střela, takže není divu, že branka v tomto utkání nakonec nepadla. Parma remizovala s Frosinone 0:0 a poskočila na jedenáctou příčku, zatímco hosté jsou stále předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Parma v tomto ročníku v zápasech doma vypsaná jako favorit Neprohrála. Vypsaná jako outsider nevyhrála.Nebudu proti, když se tato série protáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele