17. kolo
22.12.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Parmě se hrálo bez branek

Boloňa znovu nevyhrála, ale ze severoitalského derby neodjíždí s prázdnou. Konečná remíza 0:0 je v podání Rossoblu již několikátá v sezoně a Filippo Inzaghi ani tentokrát nebude mít klidné spaní. Parma byla možná o trochu lepším týmem, ale její největší šance skončila na brankové konstrukci.

Očekávalo se vyrovnané utkání a devadesát minut nakonec dalo všem za pravdu. Parma sehrála s Boloňou podprůměrné utkání, které nakonec žádnou branku nepřineslo.

Všechno ale mohlo být docela jinak, kdyby Parma první vyloženou příležitost už ve druhé minutě utkání proměnila. Uzdravený Gervinho rozjel akci a narazil si se Siligardim, který už za obranou vystřelil a orazítkoval tyč! Boloňa následně srovnala hru a na trávníku se prakticky nic významného nedělo. Až v závěru prvního poločasu si Parma vytvořila větší nápor, který ale k ohrožení Skorupskiho branky nevedl.

Výraznější změnu nepřinesl ani druhý poločas, jehož úvod navázal na konec prvního dějství. Až po hodině hry došlo v pokutovém území Parmy k závaru a Arturo Calabresi nejprve hlavou orazítkoval břevno a posléze dorážkou donutil k zásahu brankáře Sepeho. Balón přitom už přešel brankovou čáru, ovšem veškeré vzrušení bylo pro odmávaný ofsajd zbytečné. O sedm minut později zase zahrozil na druhé straně Mattia Sprocati, když si zasekávačkou udělal prostor ke střele a s pomocí Ingleseho teče zamířil těsně vedle.

Utkání nakonec žádné rozuzlení nenabídlo, takže Parma remizovala s Boloňou 0:0. Bude to Filippu Inzaghimu stačit, aby i nadále setrval ve funkci hlavního trenéra?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele