31. kolo
07.04.2019 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari doma opět vyhrálo, výsledkem 2:1 si poradilo se SPALem

Sardinské Cagliari si pojistilo umístění ve středu tabulky, když vyhrálo čtvrtý domácí zápas z pěti. Na stadionu Sant'Elia porazilo SPAL 2:1, čímž pro změnu přerušilo jeho třízápasovou sérii bez ztráty kytičky. Zatímco Cagliari má záchranu na dosah, SPAL ještě musí pořádně zabojovat.

Odpolední utkání na slunečné Sardinii přineslo dva góly hned z kraje utkání. Cagliari mělo výborný nástup, již v 5. minutě orazítkoval dalekonosou pumelenicí břevno Barellá a bezprostřední dorážkou poslal domácí do vedení Paolo Faragó. Hosté to mohli okamžitě kontrolovat, ale Paloschi na Micciroliho pas těsně nedosáhl. Ferrarský celek se ale dočkal po dvaceti minutách, kdy ve vápně zahrál rukou Cacciatore a nařízenou penaltu proměnil střelou doprostřed Mirco Antenucci. Další fáze prvního poločasu už nic zásadního nepřinesla, oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu a mohly se těšit na druhou půli.

Do ní vstoupilo lépe Cagliari a po hodině hry zahrávalo rohový kop, ze kterého nakonec padla vítězná branka. Centrovaný balón nejprve napálil hlavou do břevna João Pedro a Leonardo Pavoletti další dorážkou vrátil domácím vedení. Cagliari bylo ze vzduchu hodně nebezpečné, což se znovu potvrdilo o pět minut později, kdy se balón od břevna odrazil na brankovou čáru a pak ven. V 83. minutě přišel další roh domácích a Pavoletti dopravil balón do sítě, jenže sudí si všiml útočného faulu a branku neuznal. SPAL vyrovnat nedokázal a nakonec se vrací na pevninu s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it, football-italia.net,

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele