23. kolo
10.02.2019 12:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Boloňa remizovala s Janovem 1:1

Boloňa nenavázala na senzační výhru ze hřiště Interu Milán a doma si pouze rozdělila body s FC Janovem. Domácí se sice ujali vedení, ale Grifoni rychle odpověděli a pak i s velkou dávkou štěstí přežívali jednu šanci soupeře za druhou.

Svěřenci Siniši Mihajloviče vstoupili do zápasu lépe a po čtvrhodině hry se dokonce ujali vedení. Poliho dlouhý pas dopravil do sítě hlavou Mattia Destro, takže Boloňa brzy vedla 1:0. Výsledek však dloho nevydržel, Grifoni našli odpověď za dalších patnáct minut! Na rohový kop Radovanoviče si naskočil Lukas Lerager a z malého vápna hlavou vyrovnal. Hosté po vyrovnání ožili a závěr prvního poločasu byl v jejich režii, nicméně žádná další branka nepadla.

A to ani po změně stran. Začátek druhého poločasu byl pro Boloňu opět slibnější, ale Soriano nedokázal překonat hradbu těl před sebou. Na druhé straně zase hlavičkoval pod břevno Kouamé a zasahovat musel Skorupski. Brankou neskončil ani střelecký pokus Criscita.

Oba celky chtěly vyhrát a zejména domácí Boloňa, konečná remíza nevyhovovala nikomu a závěr utkání byl ještě poměrně dramatický. Pět minut před koncem přestřelil branku z vyložené pozice Soriano a o chvíli později dokonce Danilo orazítkoval břevno. Do třetice pak proti Danilovi výtečně zasáhl Radu a poté, co Janov přežil i tuto šanci si mohl oddychnout.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele