32. kolo
14.04.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Derby dell'Appennino skončilo bez branek

Obnovená premiéra trenéra Vincenza Montelly na lavičce Fiorentiny dopadla zklamáním. Fiorentina nejenže v Derby dell'Appennino neporazila Boloňu, ale dokonce jí nedokázala dát ani gól. Na Stadio Artemio Franchi nepadla za celých devadesát minut jediná branka a s konečným ziskem jednoho bodu budou přeci jenom spokojenější hosté.

Měl to být velký návrat. Vincenzo Montella nahradil na lavičce Fiorentiny odvolaného Stefana Pioliho, ale výsledkově se alespoň prozatím nic nezměnilo. Viola doma hrála s Boloňou 0:0 v utkání, které bylo svým charakterem hodně bojovné.

První poločas na Stadio Artemio Franchi přinesl jedinou gólovku až pár minut před koncem prvního poločasu. Do té doby byl domácí celek možná tvořivější, ale žádnou větší příležitost si nevypracoval. Ve 41. minutě přilétl do pokutového území domácích přetažený centr a Riccardo Orsolini z úhlu a navíc ve skluzu Lafonta nepřekonal.

Až po přestávce se florentským divákům připomněl i jejich tým a ve 49. minutě střílel ze střední vzdálenosti jen těsně vedle Luis Muriel. Kolumbijský útočník měl i další příležitosti, po hodině hry si tělem odstavil svého strážce, ale svojí střelu namířil jen do připraveného Skorupskiho. Boloňa si ve druhém poločase žádnou šanci nevytvořila a víceméně se soustředila na udržení nerozhodného výsledku. Boloni se to nakonec podařila a remíza 0:0 ze hřiště Fiorentiny má v boji o záchranu svojí cenu.

Autor: Ondřej Linhart / gazzetta.it, football-italia.net,

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele