11. kolo
29.10.2017 15:00 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 4:1

V dobrých výkonech dál pokračuje Sampdoria, která si tentokrát bez problémů poradila s Chievem a svému soupeři přitom nasázela hned čtyři branky. Fly Donkeys sice dokázali rychle zareagovat na úvodní Linettyho trefu, ale pak se začali prosazovat výhradně domácí Námořníci. Sampdoria se po další výhře vyhoupla už na šesté místo, které zaručuje Evropskou ligu.

Kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby se jako první dokázalo prosadit Chievo. A že šanci na to mělo. Ve 13. minutě utekl po rychlé akci Meggiorini a svojí střelou jen těsně minul vzdálenější tyč. O další tři minuty později byl na značce pokutového kopu úplně volný Bastien, obdržel přihrávku a balón trestuhodně poslal nad břevno. Sampdoria si výrazně koledovala, ale nakonec to byla ona, kdo se střelecky prosadil. Quagliarella si přikryl balón a otočil se s ním, ránu mu sice zablokovala obrana, nicméně míče se hned chopil Karol Linetty a nekompromisní ranou pod břevno poslal Sampdorii do vedení.

Odpověď mohla být a byla okamžitá. Nejprve hlavou zamířil vedle Meggiorini a hned vzápětí si naskočil na centr Fabrizio Cacciatore a srovnal na 1:1.

Sampdoria si vzala vedení hned zpátky. Lucas Torreira vypálil z dálky z trestného kopu parádní pumelenici a Sorrentino inkasoval podruhé. Chievo mělo opět několik šancí na srovnání stavu, ale těsně před koncem poločasu si třetí zásah připsala Sampdoria. Quagliarella naservíroval přihrávku na Duvána Zapatu, který trefil odkrytou branku - 3:1.

Začátek druhého poločasu přinesl další šance Sampdorie, avšak ta se dočkala až před koncem utkání. Lucas Torreira se nádhernou volejí opřel do balónu a uzavřel střelecký účet na 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sampdoria v tomto ročníku ještě neprohrála vypsaná jako favorit. Vypsaná jako outsider vyhrála již ve 3 zápasech. Snad to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo s Grifoni prohraje Ne musim uznat že jim to jde :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele