7. kolo
01.10.2017 15:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Turín FC - Hellas Verona 2:2

Neuvěřitelný závěr předvedli fotbalisté Hellasu Verona na půdě silného Turína. Granata byla v zápase favoritem a ještě v devadesáté minutě si hýčkala dvoubrankový náskok. Právě v nastavení ale hosté ožili a nakonec si odvezli senzační bod za konečnou remízu 2:2.

Úvod utkání nabídl vyrovnanou partii a Hellas si určitě nevedl špatně. Po ráně Cácerese dokonce málem zaskočil brankáře Sirigua. Přesto se nakonec dostal do vedení favorit. Ve 31. minutě předvedl krásnou akci, na jejímž konci byl Ansaldi a skórující Iago Falqué.

Oba celky sáhly už v prvním poločase ke střídání. Právě Christian Ansaldi byl jedním z noviců na hrací ploše, když vystřídal zraněného De Silvestriho. Hosté zase střídali Romula za Valotiho. Turínští se výrazně přiblížili třem bodům na sklonku prvního poločasu, kdy se Mbaye Niang pustil do individuálního průniku a přesnou ranou na přední tyč zvýšil na 2:0.

Na začátku druhého poločasu sáhl Hellas k dalšímu střídání a už v 58. minutě měl vyčerpané všechny možnosti. Granata mohla vzápětí celý zápas rozhodnout, ale Belottiho zakončení zpacifikoval Nícolas.

V 88. minutě přišlo do řad Turína velké varování. Po silném náporu se totiž v ofsajdové pozici prosadil Cerci, jenomže branka zprvu neplatila. Až po chvíli váhání se rozhodčí poradil s videotechnologií a branku uznal! Hellas snížení neuvěřitelně nakoplo a za chvíli zahrál ve vápně rukou Lyanco a nařízenou penaltu proměnil Giampaolo Pazzini! A tím dramatický závěr ještě nekončil. Dlouhé osmiminutové nastavení ještě vidělo červenou kartu pro Zuculiniho, který to přehnal s důrazem.

Důležitější je však, že žádná další branka už nepadla a Turín jenom remizoval s Hellasem 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele