22. kolo
28.01.2018 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Turín deklasoval Benevento třemi góly

V Turíně jsme viděli další z mnoha přesilových her a další z červených karet. Už po půlhodině viděl tuhle neoblíbenou kartu brankář Vid Belec, který oslabil svůj tým. Jeho náhradník Alberto Brignoli inkasoval ještě další dvě branky, takže domácí Býci slaví další důležité vítězství a jasný rozdíl 3:0.

Benevento hodlalo ukázat, že se Býků nebojí a že s mnoha novými posilami chce hrát mnohem výš v tabulce. Jenže Býci pod vedením trenéra Waltera Mazzarriho zažívají herní i výsledkový vzestup, který už překvapil nejednoho soupeře. Benevento bylo jasným outsiderem, ale chtělo bojovat. Problém byl v tom, že velmi brzy inkasovalo, což mu překazilo veškeré plány na možné body.

Zkušený záložník Tomás Rincon vyslal do pokutového území nadýchaný centr, který zužitkoval nabíhající Iago Falqué. Jemně hlavou překonal brankáře Vida Belece a Turín vedl na domácí půdě o jednu branku.

Ani hosté ale nechtěli jen bránit a nevadilo jim ani to, že hrají proti velmi dobře zorganizované obraně. Útočník Massimo Coda se dostal k hlavičce v pokutovém území, jenže bránu těsně minul. Velmi sympaticky hosté neskládali zbraně a naopak se snažili s výsledkem něco udělat. Djuričič centroval z úhlu a zdálo se, že trefil ruku protihráče, jenže sudí Mariani zůstal ledově klidný.

Hodně emocí naopak ukázal ve 34. minutě. Vid Belec vyběhl z bránu a ve snaze odkopnout míč napodobil kop akčních hvězd devadesátek, ale místo balonu trefil Nianga. Sudí okamžitě tasil červenou kartu a na plac místo vyloučeného brankáře musel Brignoli. Tomu trvalo jen pět minut, než kapituloval. A byl to právě M'Baye Niang, který si naběhl do vápna a propálil nováčka na hřišti - 2:0.

Aby toho nebylo málo, tak do kabin šel oslabený nováček z Beneventa v ještě horší náladě. Postaral se o to záložník Joel Obi, který se přesně ve 45. minutě prosadil po další chybě obrany a Turín vedl o tři branky!

Náhle pro hosty utkání skončilo, tenhle výsledek pro ně už byl příliš vysoký. Opět se ale hosté jen tak nevzdali. Letizia se vydal na útočný výlet a dokázal dokonce i odcentrovat, jenže jeho pas zlikvidovala pozorná obrana domácích Býků. Do hry se v dresu domácích konečně dočkal také Andrea Belotti, což domácí fanoušci následně hodně ocenili.

Patnáct minut před koncem utkání se prakticky sám před brankářem objevil Daniele Baselli, jenže k překvapení mnohých přestřelil vysoko nad! Mohl přidat další důležitou branku, ale pálil příliš vysoko. Pět minut před koncem se střídající záložník Sandro dostal k odraženému balónu na hranici vápna, jenže také on pálil příliš nepřesně a další branka už nepadla.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele