1. kolo
19.08.2017 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Juventus FC - Cagliari Calcio 3:0

Bezproblémový vstup do začátku ligové soutěže zaznamenal Juventus. Stará dáma nastřílela Cagliari tři branky zásluhou Mandžukiče, Dybaly a Higuaína. Největší šanci hostů, penaltu Diega Faríase, zlikvidoval Gigi Buffon.

Juventus začal aktivně hned od začátku a již ve třetí minutě nepříjemně kroutil balón z volného přímého kopu Pjanić. Gólově se však domácí prosadili o deset minut později, Lichtsteinerův centr do šestnáctky si našel Mario Mandžukić a sřelou z první zajistil Juventusu vedení!

Jak důležité je mít v brance Gigiho Buffona, ukázala 38. minuta, kdy si Cagliari vytvořilo ve vápně Juve velký tlak. Ten po faulu domácích ukončil penaltový hvizd sudího, jenomže Diego Farías si na legendárního Gigiho nepřišel. Buffon penaltu zlikvidoval, Juventus díky tomu udržel jednobrankový náskok a navíc těsně před odchodem do šaten zvýšil na 2:0: Paulo Dybala dostal přihrávku za obranu a sám proti Cragnovi věděl, co má dělat.

Svěřenci trenéra Massimilliana Allegriho chtěli zápas co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch a v podstatě se tak i stalo. Dybalovu ránu krátce po změně stran sice zastavilo břevno, ale křižná rána Gonzala Higuaína si už cestu do sítě našla. Třetí branka znamenala definitivní rozhodnutí. Cagliari v zápase mnoho nepředvedlo, ale s velkým favoritem to mělo obtížné.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Hans82

3-0 Forza Juve

Reagovat
FC-RUBRIKA

Reagovat
Mars

No Allegri rekl, ze stred bude Pjanic a Khedira, predpoklana kridla Cuadrado Manzukic... ja fakt nevim. To neni jak loni, kdy jsme na kridla nikoho nemeli, ale mame tam ted obrovskou kvalitu, a minimalne Mandzu bych tam netahal. Proti komu se ma treba Costa zacit zapracovavat nez proti Cagliari, v tomhle me opravdu Allegri se*e.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele