13. kolo
19.11.2017 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Atalanta Bergamo 2:0

Inter se díky výhře nad Atalantou posunul na druhé místo tabulky a na vedoucí Neapol ztrácí jen dva body. Nerazzurri se přitom mohli opět spolehnout na střelecké schopnosti Maura Icardiho. Argentinský snajpr zařídil všechny branky domácích.

Očekával se velmi zajímavý zápas. Atalanta si naposledy z Interu odvezla těžký, sedmigólový debakl a Interu měla co vracet. Do známého prostředí se navíc vrátil trenér Gian Pier Gasperini, který hráče Nerazzurri před několika lety vedl.

Atalanta nezačala na stadionu Giuseppe Meazzy vůbec špatně a s Interem sehrála velmi vyrovnanou partii. Domácí si vypracovali první příležitost až ve 25.minutě, kdy postupoval sám na Berishu kanonýr Icardi, jenomže brankář Bergama si připsal důležitý zákrok. O chvíli později si seběhl na přední tyč Borja Valero, ale ani z této možnosti branka nepadla. Také hosté dokázali být nebezpeční, před Handanovičem to několikrát hořelo, ale slovinský brankář vše ustál.

Nerozhodný výsledek vydržel v Miláně do 51.minutě, kdy se poprvé prosadil Inter. Obrana Atalanty nepokryla rohový kop a Mauro Icardi dalším zásahem strhl vedení na stranu domácích. Za dalších deset minut přilétl před branku Bergamaschi další centr od D'Ambrosia a Icardi druhým gólem přiblížil Interu důležité vítězství.

Druhý gól s Atalantou zamával, hosté se sice nevzdávali, ale proti v pohodě hrajícímu Interu to měli už složité. Nerazzurri hosty do ničeho nepustili, žádnou kontaktní branku nedopustili a připsali si důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý odhad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele