1. kolo
20.08.2017 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 3:0

Výhru 3:0 si na své konto připsal Inter Milán, který na San Siru přivítal doslova vyprodanou Fiorentinu. Odliv opor byl na hře Fialek znát, Nerazzurri pod vedení Luciana Spalettiho šli velice brzy do dvougólového trháku, který ve druhém dějství ještě navýšili. Dvakrát se mezi střelce zapsal Mauro Icardi a jednou se prosadil Perišič.

Inter tak dal najevo, že se s ním musí počítat na nejvyšší mety. Zápas začal hodně bláznivě, už po čtyřech minutách byl Astorim faulován Mauro Icardi a sudí neváhal odpískat pokutový kop, který následně sám postižený Argentinec proměnil. Už v 15.minutě to navíc bylo 2:0. Na precizní Perišičův centr si naskočil opět Icardi a bylo to 2:0. Inter měl i další šance, ale například Brožovičův pokus zneškodnil brankář Sportiello, který nahradil odchozího Tatarusanua.

Svěřenci Luciana Spalettiho ve druhém dějství kontrolovali hru a třetí brankou chtěli utkání definitivně rozhodnout. Tvrdou ránu Perišiče ze 66.minuty Sportiello vyrazil a Gagliardini zase pro změnu přestřelil.

Jednu z mála šancí Fialek na snížení měl Veretout, jeho krásná rána orazítkovala tyčku. Fiorentina svojí šanci nedala a Inter to záhy potrestal vytouženou třetí brankou. Joao Mario našel přesným centrem hlavu Perišiče a chorvatský křídelník definitivně rozhodl o výhře Interu. Ve zbývajícím čase se už nic podstatného neodehrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele