33. kolo
18.04.2018 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Obránce Lemos vystřelil Sassuolu výhru nad Hellasem

Hellas Verona ztrácí další důležité body v boji o záchranu a jeho šance na to, že bude v Serii A hrát i příští rok, opět klesají. Jedinou brankou v utkání se o to postaral obránce Mauricio Lemos.

Hosté opět nasadili trochu netradiční útok v podání Berardiho s Politanem, zatímco záda jim kryli hráči jako Lemos, Acerbi, Mazzitelli, Magnanelli, Duncan či Rogério. Domácí Hellas nutně potřeboval zvítězit, protože jeho vyhlídky na záchranu jsou kolo od kola horší. Rychlou trojici útočníků představovali Cerci, Fares a Verde, do hry se dostali také Nícolas, Vuković, Valoti, Danzi či Zuculini.

Už ve 4. minutě jsme se málem dočkali první branky utkání hosté. Matteo Politano si v pokutovém území udělal prostor a snažil se obloučkem přes brankáře dostat míč do brány, ale v tom mu na poslední chvíli zabránil obránce Jagoš Vuković, který svůj skluz načasoval perfektně. O pár minut později musel skvělý zákrok vytasit na druhé straně brankář Consigli, kterého prověřil tvrdou ranou záložník Mattia Valoti.

Hosté pak zasypali brankáře Nícolase několika povedenými střelami, ale Nícolas vydržel. Pravda, jeho obránci mu moc nepomáhali a nechali jej na holičkách. Teprve třetí zápas za Sassuolo odehrál obránce Mauricio Lemos a nemohl mít snazší podmínky pro první branku. Brankář Nícolas totiž odraženou ránu vyrazil právě k jeho nohám a Lemos posunul míč do brány velmi pohodlně - 1:0 pro Sassuolo.

Hellas v závěru první půle chtěl po sudím odpískání pokutového kopu, ale hlavní arbitr Guida trval na nevině obránce Sassuola. Hellasu nezbývalo nic jiného, než se pořádně obout do útoku. I za tímto účelem byli do pole vysláni útočníci jako Ryder Matos nebo Lee Seung-Woo.

Sassuolu stačilo málo, aby si vytvořil šanci. Například po hodině hry se dostal do rychlého protiútoku Domenico Berardi, jenže střelou z úhlu jen potvrdil, že se mu v aktuální sezóně vůbec nedaří. V závěru utkání se několikrát do vzduchu pověsil útočník Bruno Petković, ale ani jeho pokusy se nesetkaly s úspěchem.

Ten si naopak připisuje hostující Sassuolo a dostává se na 13. příčku.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele