3. kolo
10.09.2017 15:00 CET
0 : 5
(0:3)

Reportáž

Hellas Verona - ACF Fiorentina 0:5

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání Hellasu s Fiorentinou. Fialky svého hostitele pořádně ponížily, když jeho síť rozvlnily hned pětkrát.

Vše podstatné se událo hned na začátku zápasu. Hellas totiž do něj vstoupil naprosto příšerně. Po 120 sekundách Nicolas neudržel ránu Benassiho a Giovanni Simeone dorážkou poslal Fiorentinu do vedení. Než se stačili domácí vzpamatovat, dopustili se ve vlastním vápně faulu a sudí nařídil pokutový kop. Thereau ho bezpečně proměnil a hosté už vedli 2:0. Ve 24. minutě už to bylo s Hellasem hodně zlé, Fiorentina rozehrála rohový kop a Davide Astori zvýšil na 3:0.

Evidentně zaskočení domácí nebyli schopni vůbec ničeho. Navíc jejich příšerný výkon pokračoval i po změně stran a Fiorentina se nakonec prosadila ještě dvakrát, čímž završila populárního bůra. V 62. minutě Jordan Veretout předvedl precizní kop a Nícolas inkasoval počtvrté. V poslední minutě zápasu pak uzavřel střelecký účet Dias. Fiorentina naprosto přejela domácí Hellas a připisuje si první body do tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele