10. kolo
25.10.2017 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Benevento Calcio 2:1

Už to vypadalo, že premiéra Roberta De Zerbiho skončí ziskem bodu, ale ani to nebylo Beneventu přáno. Cagliari dostalo vyrovnávací branku ve čtvrté minutě nastavení, ale bleskurychle zareagovalo a pozdním gólem rozhodlo o svém vítězství 2:1.

Benevento vytvořilo smutný rekord, když v prvních devíti zápasech sezony ani jednou nebodovalo a ve středu zaokrouhlilo počet zápasů bez bodu na rovných deset. V Sardegna Aréně to přitom vypadalo nadějně, ale pátá minuta nastavení a branka Leonarda Pavolettiho přinesla obrovské zklamání.

Pravdou je, že Benevento nezačalo vůbec dobře a první vrásky na čele Roberta De Zerbiho se začaly objevovat už v 9. minutě utkání. Hosté nedokázali po závaru před brankou odkopnout balón do bezpečí a Paolo Faragó byl nakonec tím, kdo překonal brankáře Brignoliho. A to nebylo všechno. O chvíli později fauloval v pokutovém území Di Chiara a sudí nařídil pokutový kop. Marco Sau však v zakončení selhal, a tak byl rozdíl ve skóre jen jednogólový. Cagliari bylo aktivnějším týmem, ale Benevento ve zbytku poločasu dobře bránilo.

Domácí měli i další šance, Padoin posadil balón na hlavu Pavolettiho, ale Brignoli byl na místě. Na druhé straně se předvedl i Rafael, který jednu z mála šancí Beneventa vyrazil na rohový kop. Benevento si troufalo čím dál více a ve čtvrté minutě nastavení dokonce srovnalo. Faragó fauloval Codu a Benevento zahrávalo pokutový kop. Pietro Iemello ho bezpečně proměnil a odstartoval velkou euforii, protože hosté byli velice blízko prvnímu bodu. Ale euforii vzápětí vystřídalo obrovské zklamání. O minutu později odcentroval Faragó a Leonardo Pavoletti hlavou rozhodl o vítězství Cagliari.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele