19. kolo
30.12.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 1:2

Udinese pokračuje v dobrých výkonech a tentokrát si připsalo tři body na půdě nebezpečné Boloni. Těsnou výhru Zeber 2:1 zařídili po trefách Widmer a Lasagna. Svěřenci Massima Odda zvítězili už popáté v řadě a v tabulce se posunuli na osmé místo s minimální ztrátou na Evropskou ligu.

Udinese se po příchodu Massima Odda zvedlo a před utkáním drželo čtyřzápasovou sérii bez ztráty bodu, což chtěla narušit domácí Boloňa.

A Boloňa skutečně začala lépe, tedy alespoň měla první vážnější příležitost, kdy po střele Verdiho musel zasahovat Bizzarri. Po hříchu to byl jeden z mála vážnějších momentů. Další přišel až ve 27. minutě a hned z toho byla branka v síti Udine. Verdi potáhl balón až do šestnáctky, vystřelil a balón nakonec od Danila skončil v síti. To nebyl pro Udine zrovna povedený začátek. Hosté ale dokázali ještě v prvním poločase odpovědět. Po Adnanově centru se na zadní tyči prosadil hlavou Silvan Widmer a srovnal stav na 1:1.

Do druhého poločasu už vstoupili mnohem lépe hostující fotbalisté a krátce po změně stran strhli vedení na svojí stranu. Nejprve Lasagna trefil břevno a krátce na to posunul Jankto balón De Paulovi, který ještě posunul na střílejícího Kevina Lasagnu, jenž poslal Udine do vedení! V 56. minutě se mohl zapsat mezi střelce i Antonín Barák, jeho střelu levačkou mu zneškodnil Mirante.

Boloňa se tlačila za vyrovnáním a v 77. minutě zazdil obrovskou příležitost Mattia Destro. Útočník domácích dostal spoustu času, obtočil se s balónem a vypálil, načež výborný zákrok předvedl Bizzarri. Donadoniho svěřenci už vyrovnat nedokázali a doma podlehli Udinese 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele