1. kolo
20.08.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bologna FC - Turín FC 1:1

Plichtou 1:1 skončilo měření sil mezi Boloňou a Turínem. Domácí se ujali vedení zásluhou Di Francesca, ale hned za pár minut srovnal přesně mířenou ranou Ljajič. Turín měl o něco více ze hry, ale utkání nedokázal ve svůj prospěch rozhodnout.

V začátku zápasu byla o něco lepší Boloňa. Ve 26. minutě pálil Torosidis a Sirigu předvedl parádní zákrok. K jeho smůle však vzápětí Boloňa stejně skórovala. Verdi ještě stihl odcentrovat, balón se dostal k Federicu Di Francescovi a ten krásnou střelou poslal Boloňu do vedení. Donadoniho tým si užil jednobrankový náskok pouhých sedm minut. Obrana Boloni totiž nechala vystřelit z dobré vzdálenosti Adema Ljajiče a Mirante se natahoval marně.

Turín měl následně více ze hry a krátce po změně stran mohl dokonat obrat, nebýt fantastického skoku Antonia Miranteho. Boloňa se do další šance dostala až čtvrthodinu před koncem, kdy ze strany postupoval na branku Sirigua Di Francesco, jehož střela na zadní se do branky nevešla.

V 84. minutě si domácí oddechli, protože Granata dokázala vstřelit druhý gól, ale už dávno po hvizdu sudího, který avizoval útočný faul. To už byl na závěrečných osm minut na place i Ladislav Krejčí, nicméně do žádné větší příležitosti se nezapojil. Zápas vítěze nepoznal, Boloňa remizovala s Turínem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele