19. kolo
30.12.2017 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:2

Závěr roku nevyšel Atalantě Bergamo. Domácí nečekaně nestačili na Cagliari a podlehli 1:2. Sardiňané se dvakrát prosadili už v prvním poločase a dvougólový náskok si hýčkali až do druhé minuty nastavení, kdy Atalanta stihla jen snížit.

Svěřencům trenéra Giana Piera Gasperiniho vůbec nevyšel začátek zápasu. Už v šesté minutě obrana Bergamaschi nedokázala při rohovém kopu pokrýt Leonarda Pavolettiho, který hlavou zajistil hostům rychlé vedení! Odpovědět sice mohl Gómez, krásnou akcí se dostal do koncovky, ale branku Rafaela netrefil. Ve 23.minutě přišel pro domácí velký šok, protože Cagliari udeřilo po druhé. Rychlý brejk zakončil před Gollinim Simone Padoin a to už byla pro Atalantu velice nepříjemná záležitost.

Atalanta se nevzdávala a šance si dokázala vypracovat. Z ideální pozice pálil De Roon, ale balón za záda hostujícího brankáře nedostal. Cagliari hodně hrozilo z brejkových situacích. Farías postupoval sám na Golliniho a nebýt jeho skvělého zákroku, už by to bylo o tři branky.

Velkou šanci vrátit se do zápasu měl na začátku druhého poločasu Mancini, který orazítkoval břevno. Brankář Rafael se přitom ani nepohnul. V 69.minutě si už Rafael připsal důležitý zákrok po ráně Josipa Iličiče a tlak Atalanty se zvyšoval.

Domácí nakonec dokázali vykřesat naději, ale až příliš pozdě. Ve druhé minutě nastavení poslal do vápna oblouček Toloi a Alejandro Gómez střelou na přední tyč snížil. Sudí ještě nastavoval další čtyři minuty, ale Atalanta vyrovnat nestihla. V úplně poslední minutě ještě uviděl červenou kartu Mianque, ale to už žádný vliv na výsledek nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele