9. kolo
22.10.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Bologna FC 1:0

Atalanta zvítězila jedinou brankou Andrease Corneliuse 1:0 a potvrdila vzestupnou formu. Boloňa se naopak zasekla, nicméně šance na to, aby si odvezla z Bergama body měla.

Začátek utkání patřil Atalantě, která se jako první dostala do velké střelecké příležitosti. Petanga ale z velmi nadějné pozice přestřelil. Pak se dlouho na stadionu Atleti Azzurri D'Italia nic nedělo, až v samotném konci poločasu mohla udeřit Boloňa. V nastavení poslal Pulgar pěknou kolmici na Verdiho, který ale místo střely volil přihrávku, což bylo špatné řešení.

Po změně stran byla stále aktivnější Atalanta. Spinazzola se po standardní situaci zjevil za obranou Boloni a z první těsně minul branku. Po tvrdé De Roonově střele to zase v ochozech jenom zahučelo.

Tlak Atalanty gradoval a v 71.minutě převzal balón uvnitř šestnáctky Andreas Cornelius a nekompromisní ranou překonal Miranteho! Bergamaschi veldi zcela zaslouženě a na tahu byla Boloňa. Domácí si jistě oddechli po obstřelu Verdiho, ale šance Boloni na bodový zisk utrpěly vážné trhliny v 80.minutě, když Geancarlo Gonzalez fauloval unikajícího Corneliuse a za svůj zákrok uviděl červenou kartu. Oslabení hosté ve zbytku utkání vyrovnat nedokázali a z Bergama odjíždějí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele