6. kolo
25.09.2016 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:0

Nejtěsnější vítězství si připisuje Sassuolo. To v generálce na Evropskou ligu udolalo nebezpečné Udinese 1:0, když o všem rozhodl ve 34.minutě Defrel. Hubené vítězství Neroverdi je zcela zasloužené, Udinese si toho na Cittá del Tricolore příliš nevytvořilo.

Udinese si během posledních týdnů připsalo několik zajímavých výsledků, mimojiné zvítězilo na San Siru proti AC Milán a bodovat chtělo i na Cittá del Tricolore. Domácí byli o něco lepším týmem, v úvodní části dějství si však žádnou gólovku nevypracovali.

Až ve 34.minutě se poprvé a naposledy změnilo skóre. Lirola poslal na malé vápno precizní pas a Defrel ve skluzu otevřel skóre zápasu! Neroverdi měli i další příležitosti, ale Karnezis dokázal odolávat.

Jasně lepší Sassuolo ve druhém poločase mírně polevilo, ale žádnou velkou převahu Zeber to neznamenalo. Naopak, Udinese se vůbec nemohlo dostat k zakončení. V závěru sice soupeře přimáčkli ale výjma rohovým kopu k ničemu vážnějšímu nedošlo. Sassuolo tak zvítězilo nad Udinese 1:0 a vítězně se naladilo na další zápas Evropské ligy proti belgickému Genku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele