17. kolo
18.12.2016 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter těsně porazil Sassuolo a prodloužil jeho mizérii

Inter Milán nakonec zvítězil nad domácím Sassuolem a díky brance Antonia Candrevy se může radovat ze tří bodů. Inter se díky nim posouvá na průběžné sedmé místo, zatímco Sassuolo se dál trápí a hrozí mu Vánoce na patnácté pozici.

Inter byl od začátku mnohem aktivnějším týmem, takže domácí Neroverdi měli velké potíže s tím, aby překonali jeho tlak. První zajímavé šance začínali hosté od obrany, nejčastěji pak od obránce Mirandy. Hodně divokým protihráčem pak pro domácí byl také Chorvat Ivan Perišić, který větral nepozornou a unavenou obranu domácích. Jeho rychlost a umění s míčem u nohy dělalo domácím velké potíže.

Hostující Antonio Candreva vypálil z velké dálky na jedné straně do pravé tyče domácí branky. Domácí mužstvo kontrovalo hodně jednoduchým a rychlým protiútokem, při němž zaspal hostující bek Danilo D'Ambrosio, ale centr před prázdnou branku Handanoviče nikoho nenašel. Po třiceti minutách se rozeběhl domácí obránce Pol Lirola, který se řadí k těm největším talentům. Nahrával pak po sebe na záložníka Sensiho, jehož rána prosvištěla jen těsně vedle tyče!

Deset minut před koncem prvé půle se málem prosadil Ivan Perišić, který zakončoval hodně rychlou akci Interu z první. Brankáře Consigliho ale i díky přispění jeho obránců nepřekonal! První poločas skončil remízovým odchodem do šaten, z čehož nemělo radost ani jedno mužstvo. A kvůli nedostatku akcí či tempa vlastně ani diváci.

Poločas druhý začal mnohem lépe. Volný přímý kop Brozoviče ještě gólem neskončil, ale hostující mužstvo pokračovalo ve svém úsilí. Mauro Icardi pálil levačkou po zemi k pravé tyči branky Consingliho a ten jeho ránu vyrazil. Vyrazil ji k Antoniu Candrevovi, který se nezdráhal a vší silou balon napálil do šibenice - 1:0 pro Inter!

Inter se po vstřelené brance trochu uklidnil a začal se více soustředit. Sassuolo zato bylo bezradné a Inter neměl mnoho práce s bráněním. To mu dnes velmi dobře šlo, ale z velké části za to mohla právě nemohoucnost domácích hráčů. Trenér Eusebio Di Francesco s výkony svého celku nemůže být spokojen a dá se očekávat, že v zimní přestupové pauze se dočkáme nějakých změn v kádru.

Až v závěru se udála velká šance domácích, která mohla Inter hodně mrzet! Dell'Orco centroval hodně nebezpečně do ohně z levé strany, tam si hosté nepokryli na bližší tyči Antonina Ragusu, ale ten nezakončil mezi tři tyče branky Handanoviće.

V samém závěru pohrdl šancí na skórování Ivan Perišić, který mohl korunovat svůj neúnavný výkon druhou brankou. Ačkoli stál vlastně sám před Consiglim, tak domácí brankář předvedl výtečný zákrok a odvrátil balon mimo. Pak se ještě po druhé žluté kartě nechal zbytečně vyloučit záložník Felipe Mělo, ale Interu to zase tak vadit nemohlo. Pár minutek si navíc připsal mladý talent Gabriel Barbosa.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

bojujte

Reagovat
patrikhm

jasná zerro

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele