27. kolo
04.03.2017 18:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Domácí Doria porazila Pescaru, ta opět klesá

Sampdoria udolala hostující Delfíny, trenér Zdeněk Zeman se dočkal další porážky. Dočkal se i českého souboje, protože na hřišti se objevil Patrik Schick. A právě mladý talent byl jedním ze tří střelců domácích přičemž za hosty se trefil Alberto Cerri.

Trenér Marco Giampaolo chtěl konečně opět zvítězit a začít delší sérii. K tomu proti Pescaře vsadil na hráče jako Quagliarella, Muriel, Fernandes, Viviano nebo Škriniar, zatímco mladý tým Pescary měl v kádru Zampana, Verreho, Caprariho, Benaliho nebo Cerriho. Právě ten zkoušel projít středem, ale zastavila jej dobře pracující obrana domácích.

Námořníci sázeli na kombinační hru a ta jim brzy přinesla své ovoce. Luis Muriel prchal k vápnu s míčem a obráncem na zádech a všiml si, že před bránou Fabio Quagliarella odklonil jednoho z obránců. Proto stačil jednoduchý míč do druhé vlny, kde se zrovna objevil Bruno Fernandes. Mladému Portugalci už stačilo jen zamířit pod břevno, kam brankář Albano Bizzarri nedosáhl - 1:0 pro domácí.

Na opačné straně Caprari dostal centrovaný míč do vápna a střelou z voleje prověřil pozornost gólmana Viviana, ten si al poradil. Tak trochu nečekaně se po delší odmlce prosadili také hosté. Benali pronikl po straně, našel vysokého útočníka Alberta Cerriho a tomu stačilo přesně zamířit. Emiliano Viviano plachtil vzduchem marně!

Na druhé straně si Luis Muriel naběhl na dlouhý pas do vápna a poté z voleje napálil pouze brankáře Bizzarriho! Pár minut po změně stran zakončoval hlavou nevysoký útočník Fabio Quagliarella, jenže mířil o pár centimetrů vedle! Mnohem přesněji mířil tento veterán o pár minut později, když do sítě usměrnil krásnou nahrávku Bruna Fernandese - 2:1 ro Dorii.

Právě v těch chvílích se na hrací ploše objevil znovu Patrik Schick, který i dnes potvrdil, že mu to pálí mnohem víc, když vstává z lavičky až v průběhu utkání. Schick táhl rychlý protiútok Dorie a nakonec jej i zakončil. Jeho ránu brankář Bizzarri sice vyboxoval, jenže jen k nohám dobíhajícího Praeta. Mladý Belgičan však pálil hodně nad!

Pescara se sice ještě nevzdávala, jenže její špatná nahrávka vše usnadnila. Fernandes vybojoval míč a poté ho posunul do uličky mezi obránce na nabíhajícího Patrika Schicka. Tomu stačilo si míč zpracovat a následně překonat brankáře Bizzarriho - 3:1 pro Dorii.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
tnt03

Zase :D Střídal a branka :D to je mazec :D

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny žolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele