2. kolo
28.08.2016 20:45 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

Turín FC - Bologna FC 5:1

Fotbalisté Turína si v domácím zápase s Boloňou otevřeli střelnici a soupeře znemožnili hned pěti brankami. Svěřenci trenéra Donadoniho se ve druhém poločase úplně rozložili. Hrdinou zápasu se stal Andrea Belotti, který sice zase nedal penaltu, ale celkově nastřílel hattrick.

Začátek zápasu nabídl vyrovnanou partii a do první velké šance se dostali hosté. Taiderovu ostrou ránu zneškodnil Padelli. Na druhé straně zase trestuhodně netrefil prázdnou branku Benassi!

Šance se kupily a ve 28. minutě přišla první branka zápasu. De Silvestri naservíroval balón přesně na hlavičku Belottiho a Granata vedla 1:0. Na tuto branku dokázala Boloňa ještě bleskurychle odpovědět, Alžířan Saphir Taider předvedl parádní sólo a přesně mířenou střelou nedal Padellimu žádnou šanci. Nerozhodného výsledku 1:1 si však hosté dlouho neužili. Andrea Belotti si pokryl balón a zblízka prostřelil povyběhnutého Miranteho - 2:1 pro Turín.

Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviće byli lepším týmem i po změně stran a v 53. minutě výrazně přiblížil tři body Turínu Josef Martínez. Ten výborně využil přiťuknutí Benassiho a Granata vedla už o dvě branky. Martínez byl navíc při chutí a po jeho další koncovce musel zasahovat Mirante. Boloňa úplně vypadla ze hry a na branku Miranteho se valily další a další útoky. Deset minut před koncem domácí rozebrali defenzívu hostů a Daniele Baselli zvyšoval už na 4:1.

V tu chvíli už žádná obrana Boloni neexistovala a Turín si nadále dělal, co chtěl. V 84. minutě pohrdl penaltou Belotti (mimochodem stejný muž zazdil i před týdnem penaltu proti Milánu), ale tentokrát ho to tolik nemuselo mrzet, neboť o třech bodech už bylo dávno rozhodnuto. Boloňa se nakonec páté brance stejně nevyvarovala a prosadil se penaltový hříšník Belotti, čímž zároveň zkompletoval hattrick.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
sivi

Super,jen tak dál

Reagovat
Recoba Inter

Toro, Toro!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele