12. kolo
06.11.2016 18:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - FC Crotone 3:0

Inter zase jednou konečně zvítězil a i když se konečné skóre 3:0 jeví jednoznačně, jednoduché to nebylo. Nerazzurri se pořádně nadřeli, však golmana Cordaze překonali až šest minut před koncem.

Domácí byli lepším týmem, koneckonců se to od nich i očekávalo, ale obrana Crotone dlouho odolávala. Skóre se přitom mohlo měnit už v prvním poločase. Banegovu dobrou ránu musel vyrážet na rohový kop Cordaz a po půlhodině se zbytečně radoval z branky D'Ambrosio. Cordaz totiž vyrazil střelu Candrevy a D'Amboriso přispěchal s dorážkou v ofsajdu. Neuspěl ani z jasné tutovky hlavičkující Miranda a ani technickým obstřelem Brožovič. Interu to tam zkrátka ne a ne padnou, což s postupem času přinašelo čím dál větší nervozitu. Stadio Giuseppe Meazza chtělo vidět pořádný Inter, který poslední Crotone jednoznačně přejede.

Svěřenci dočasného kouče Vecchiho museli být trpěliví. Murillo a Banega zamířili krátce po změně stran těsně vedle a s přímým kopem Banegy ze 63.minuty si výborně poradil Cordaz. Hosté se jenom bránili, směrem dopředu nebyli vůbec nebezpeční a Handanovič byl bez práce. Jenomže čas plynul a na světelné tabuli stále svítil výsledek 0:0. Do hry se podíval také Stevan Jovetić a tlak Interu začal gradovat. Domácí Tifosi se dočkali až v 84.minutě, kdy obrana Crotone konečně padla. Ivan Perišič předvedl dobrou křižnou ránu a Cordaz se natahoval marně.

Za další čtyři minuty byla situace Interu ještě veselejší. Icardi byl faulován a nařízenou penaltu si sám Argentinec proměnil. To už nebylo o výhře Interu pochyb a v nastavení přišel ještě třetí zásah. Éder zamíchal hostující obranou a předložil přesnou příhravku na Icardiho, jenž vstřelil svojí druhou branku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele