7. kolo
02.10.2016 18:00 CET
4 : 3
(1:1)

Reportáž

AC Milán - US Sassuolo 4:3

Na milánském San Siru se odehrál fantastický zápas, ve kterém nakonec padlo sedm branek. Domácí nejprve vedli, ale Sassuolo třemi branky výsledek otočilo. Jenže hosté dvoubrankové vedení neudrželi a tentokrát AC třemi brankami výsledek otočilo a už nepustilo.

Sassuolo patří k nejméně oblíbeným soupeřům AC a platit to bude i po tomto zápase, byť ho domácí nakonec výsledkově zvládli. Svěřenci Vincenza Montelly chtěli navázat na předchozí výsledky, navíc ve třech zápasech po sobě neinkasovali..

A Milán vstoupil do utkání dobře a už po devíti minutách hry vedl zásluhou Giacoma Bonaventury. Jeho rána ze střední vzdálenosti byla tečovaná a golman Consigli na ní nedokázal zareagovat. Milán však okamžitě polevil a hned za minutu byl stav opět nerozhodný. AC hrubě chybovalo ve středu hřiště, balónu se zmocnil Matteo Politano a překonal možná trochu zbytečně vyběhnutého Donnarummu. Následně se hra uklidnila a už to byl spíše boj o střed hřiště. První poločas skončil smírem a nic nenapovídalo tomu, že se ve druhém poločase strhne přestřelka.

Úvod druhého dějství nezastihl Rossoneri zrovna v optimálním rozpoložení. Obrana si nepohlídala ofsajdové postavení a Francesco Acerbi zblízka překonal Donnarummu. Vzápětí vstřelilo Sassuolo další branku, Lorenzo Pellegrini nikým neobtěžován vlétl do šestnáctky a další přízemní střelou zvýšil už na 3:1. S Milánem to vypadalo špatně, ale dvacet minut před koncem fauloval Antei Baccu a z pokutového kopu vykřesal ještě naději sá postižený Kolumbijec Bacca. Rossoneri ožili a za další tři minuty srovnali na 3:3. K odraženému balónu se z první dostal Manuel Locatelli a svojí první brankou v dresu Rossoneri zavelel k obratu.

V 78.minutě byl kýžený obrat dokonán. Na rohový kop si úspěšně naskočil Paletta a Milán vedl čtvrthodinu před koncem 4:3. Sassuolo dokázalo ve zbytku zápasu domácí zatlačit, ale branky už se nedočkalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 forza grande AC Milan.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele