30. kolo
20.03.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Udinese Calcio 1:1

Sassuolo pouze remizovalo s Udine 1:1 a na šestý Milán příliš tlak neudělalo. Ačkoliv Udine v zápase vedlo, remíza pro něj není špatným výsledkem.

Jako první se mohli ujmout vedení domácí, jenomže Politano svojí dobrou akci poslal vysoko nad. Hned o minutu později zahrozili i hosté a rázem z toho byla první branka zápasu. Widmer poslal před branku chirurgicky přesnou přihrávku a Duván Zapata byl ve správný čas na správném místě. Sassuolo následně kontrolovalo hru, ale do koncovky se příliš nedostávalo. Zebry houževnatě bránily těsný náskok a ve 39.minutě mohly dokonce navýšit vedení. Po rohovém kopu hlavičkoval opět Zapata a vynikající zákrok předvedl brankář Consigli.

Ve druhém poločase se poměrně dlouho čekalo na šanci a když už to přišlo, bylo z toho vyrovnání. Po centru ze standardní situaci se hlavou prosadil Matteo Politano a začínalo se odznova. Vyrovnanou partíí převážila ke konci zápasu větší aktivita domácích, ale Politano z dobré pozice netrefil branku a Magnanelli z přímého kopu trefil jen zeď. V nastavení si Neroverdi vytvořili tlak, ovšem Udine ho přečkalo bez úhony.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele