28. kolo
06.03.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - AC Milán 2:0

S Ligou mistrů pro příští rok je nejspíš ámen. AC Milán znovu odjíždí ze Sassuola s prázdnou a slavit může jen čestný úspěch, že mu nedal gól Domenico Berardi. Sassuolo zvítězilo zaslouženě, dokonce po vyloučení Defrela bylo lepším týmem a Milánu navíc přerušilo sérii neporazitelnosti.

AC Milán tak ztrácí na třetí AS Řím už devět bodů a stáhnout toto manko bude po zbytek sezony velmi tvrdým oříškem. Navíc si bude muset dávat pozor s udržením šestého místa, neboť se sedmé Sassuolo příblížilo na tři body.

Utkání začalo doslova žlutě, už v první minutě byl karetně napomínán Giacomo Bonaventura a krátce po něm i Domenico Berardi. O něco aktivnější bylo AC, ale Hondovi šance zůstaly nevyužity a ve 27.minutě otevřeli skóre domácí. Neroverdi předvedli při rohovém kopu nacvičený signál, kdy se do míče opřel Duncan a nekompromisní dělovkou do šibenice nedal mladému Donnarummovi vůbec žádnou šanci! AC se snažilo o odpověď, ale muselo si dát pozor na zadní vrátka, neboť po rychlém brejku prověřil Donnarummu Sansone.

Siniša Mihajlovič potřeboval ve druhém dějství oživit ofenzívu a ze hřiště stáhl neviditelného Balotelliho, kterého nahradil Ménez. Ale Milánu to nešlo a navíc v 72.minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. Sassuolo předvedlo krásnou akci, Vršaljko našel na penaltě v náběhu Sansoneho, který z první do protipohybu zvýšil na 2:0. Milán se sice mohl vrátit do zápasu, neboť byl vyloučen Defrel, ale ani přes tuto výhodu si už nedokázal nic vytvořit. Sassuolo vyhrálo zaslouženě a přiblížilo se evropským pohárům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 jistá 2

Reagovat
smazaný uživatel

len nie balo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pry jista 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele