11. kolo
01.11.2015 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo se s Udinese rozešlo bez branek

Sassuolo dnes odpoledne nedokázalo vstřelit ani jednu branku domácímu Udinese. A protože se stejný počin "povedl" i domácím Zebrám, oba týmy si body jen dělí.

Dnešní odpoledne bylo požehnané na remízy. A ještě k tomu bez branek, aby se kritikům zdála italská nejvyšší soutěž dostatečně nezajímavá. Další z nich se odehrála na stadionu Friuli, známé to aréně pro věčného gladiátora Antonia Di Nataleho. Ten i dnes vyběhl na trávník, vedle něj se postavil vysoký Francouz Théréau. Do brány si stoupl řecký brankář Karnezis, před ním stála trojice Wague, Danilo, Felipe. Sassuolo spoléhalo především na známé trio v podání Berardiho, Defrela a Floro Florese.

Až po osmi minutách jsme se dočkali prvního pořádného zakončení. Měl jej na svědomí Cyril Théréau, ale pálil zbytečně vysoko a nepřesně. Do stejného zakončení se dostali Antonio Floro Flores, který před nějakou dobou za Udinese hrával. Dnes se proti němu postavil coby soupeř a dokonce z malého vápna nastřelil tyčku! To byla velká šance.

Moc se toho na hřišti nedělo a vypadalo to, že si oba týmy přijely pro bod za remízu. Po dvaceti minutách, které fotbalu moc oslavu nedělaly, se o střelu z velké vzdálenosti pokusil Francesco Lodi, který se rozhodl pomoci Zebrám v jejich žalostném nekreativním podání. Ale jeho střela tentokrát padala příliš pomalu. Théréau šikovně patičkou našel Di Nataleho, který však byl ve velké úhlu.

O něco podobného se pokoušel mladík Fernandes, který však také pálil velmi nepřesně. Sassuolo zatím nenaplňovalo přání svých fanoušků a ačkoli se snažilo o kombinace, většinou byly zakončeny nepřesným centrem někoho z obránců či pokaženou finální nahrávkou. Poslední minuty prvního a značně utrápeného poločasu strávilo Sassuolo nastěhováno před brankou Karnezise, ale k ničemu to nebylo.

Pět minut po příchodu hráčů opět na trávník, se o něco snažil Domenico Berardi, jehož trestný kop mířil poměrně dobře. Ale nakonec pálil přeci jen trochu nepřesně. Badu se dostal ke střele z vápna, ta však byla sražená. A tak to pokračovalo až do konce. Ani jeden z týmů nedokázal nějak využít nepochybných slabin svého soka a nedostával se k větší aktivitě. Pár pokažených centrů, hodně boje o míč.

Dvacet minut před koncem Perica vypálil nepřesně, ale aspoň se snažil. O chvíli později vypálil nepřesně i Bruno Fernandes, který mířil z velké vzdálenosti nad bránu. Deset minut před koncem mohl rozhodnout Wague, který se po chybě obrany Sassuola dostal ve vápně k míči, ale ani na dvojí pokus nepřekonal brankáře Andreu Consigliho! To byla největší šance, ale zůstala nevyužita. Poslední rána patřila Francescu Lodimu, který pálil v nastavení těsně nad! Oba týmy si tak připsaly po bodu.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele