15. kolo
06.12.2015 18:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

UC Sampdoria - US Sassuolo 1:3

Sampdoria Janov opět zklamala a po debaklu v Miláně prohrála i doma se Sassuolem. Hosté vyhráli díky brankám Acerbiho, Floccariho a Pellegriniho 3:1 a v tabulce drží kontakt s evropskými poháry.

Neroverdi měli parádní start do zápasu a na Lugi Ferraris se ujali vedení už v osmé minutě. Na krátko rozehraný kop a následný centr se dostal až k Acerbimu, jenž poslal Sassuolo do vedení. Ve 27.minutě se pro změnu dostal k míči ve vápně Sergio Floccari a jeho tečovaná rána skončila i s pomocí tyče za Vivianovými zády. Sampdoria nadále působila neškodně a katastrofální výkon podtrhla ve 37.minutě třetí inkasovanou brankou. Den otevřených dveří v defenzívě využil Lorenzo Pellegrini.

Luxusní náskok hostů se podepsal do vývoje druhého poločasu. Sassuolo se nikam nehnalo a svůj náskok pečlivě střežilo. Námořníci se prakticky vůbec nedostávali do šancí, přesto alespoň v závěru výsledek zkorigovali. Zukanovič se v 89.minutě dostal k hlavičce a brankáře Consigliho přehodil. Sassuolo vyhrálo v Janově 3:1 a drží šestou pozici. Námořníci se opět propadnou a před sestupovými vodami mají jen dvoubodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele