9. kolo
25.10.2015 12:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Hellas Verona 4:1

Pět branek krátce po poledni viděli diváci na stadionu Luigi Ferarris v Janově, Sampdoria Janov deklasovala 4:1 Hellas a napravila předchozí nezdary. Naopak hosté pokračují v bídě, v lize stále nevyhráli a osud trenéra Mandorliniho je zase o něco více nahnut.

A to vše zásluhou katastrofální první půle v podání Hellasu. Sampdorii stačila pouhá minuta na to, aby se ujala vedení. Hallfredsson ve vlastním vápně předvedl hrubku a prakticky naservíroval gól na zlatém podnose Murielovi, který nepohrdl - 1:0 pro Sampdorii. Ve 28.minutě už domácí vedli 2:0. Na centr z leva si naběhl Zukanovič a hlavou překonal Rafaela. Veronští nepředvedli v prvním poločase vůbec nic a ještě před odchodem do šaten potřetí inkasovali. Eder vymyslel krásnou přihrávku pro Roberta Soriana a ten uzavřel třetí brankou první půli.

Andrea Mandorlini, který je čím dál pod větším tlakem, měl o čem přemýšlet. Hned na začátku druhého poločasu využil dvě střídání, nicméně k nějakému lepšímu hernímu projevu to nevedlo. Naopak, v 54.minutě vyškolili celou defenzívu Hellasu Muriel s Éderem a druhý jmenovaný zvyšoval už na 4:0.

O vítězi utkání bylo rozhodnuto, ono Hellas ani nepůsobil dojmem, že by se chtěl ještě pokus o zvrat. Polevila i Sampdoria, která se logicky dopředu hnát nemusela. Čtvrthodiny před koncem zápasu kosmeticky upravil výsledek hlavičkující Ionita. Sampdoria Janov porazila veronský Hellas vysoko 4:1. Ten tak nadále zůstává bez vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele