27. kolo
28.02.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Frosinone Calcio 2:0

Sampdoria zvládla veledůležité utkání s Frosinone a výrazně si polepšila v boji o záchranu. Námořníci neponechali nic náhodě a soupeře porazili 2:0, když se prosadili Fernando a Quagliarella.

Janovští na svého soupeře vlétli a Frosinone se muselo bránit hned v úvodu. Ve 4. minutě napálil břevno Fernando a krátce po něm Quagliarella zblízka nepřekonal Lealiho. Sampdoria pokračovala v náporu, ale ani rána Fernanda či Correy se neuchytila. Až ve 35. minutě se osmělili i hosté a gólman Viviano se musel pořádně činit, Frosinone rozpoutalo ve vápně Námořníků závar, ale Viviano naštěstí skokem lapil míč. Byla to jen ojedinělá akce hostů, Sampdoria se rázem opět přestěhovala před Lealiho a ve 44. minutě konečně vstřelila gól. Fernando dostal do vápna přesnou přihrávku a neméně přesnou střelou poslal Sampdorii do vedení.

Námořníci byli lepším týmem i po změně stran a utkání chtěli ve svůj prospěch co nejdříve rozhodnout. V 50. minutě vypálil jedovatou ránu Quagliarella a Leali musel na zem. Frosinone bylo ve hře o body až do 69. minuty, pak si totiž naskočil na přesný centr Quagliarella a hlavou zařídil dvoubrankové vedení.

Z pohledu Frosinone mohl snížit Kragl, ale jeho rána se neujala. Domácí už si dvoubrankový náskok pohlídali, oplatili Frosinone porážku z prvního zápasu a co více, odskočili mu už na pět bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele